Wij zijn trots en zeer verheugd te kunnen melden dat wij een prachtige distributie overeenkomst hebben kunnen sluiten met SHOWA


Als handschoenenspecialist wil je een merk als SHOWA heel graag vertegenwoordigen en dat gaan wij dan ook met heel veel enthousiasme doen. We zijn trots dat een wereld speler als SHOWA ons selecteert om samen met hen de gestelde doelen voor de komende jaren in te vullen. Er liggen mooie plannen en er staan twee enthousiaste teams van handschoenenexperts klaar om in een mooi samenwerkingsverband dat plan uit te gaan voeren. Kortom u gaat nog van ons horen.

SHOWA is al jaren een toonaangevende handschoenen fabrikant met als motto ALTIJD INNOVEREN. NOOIT IMITEREN.  Het merk staat synoniem voor handbescherming en innovatie op het hoogste niveau. Hun technologie heeft onze branche, het begrip “werken met je handen” en de impact op het milieu voorgoed veranderd. Showa is pionier op het gebied van kwaliteit, productontwikkeling, prestaties en bescherming waardoor gewone handen buitengewone dingen kunnen doen.