Geslaagde opening DC - News

mooie dag

Gepubliceerd op: vrijdag, mei 26, 2023

Donderdag 25 mei hebben we vol trots en met veel van onze relaties ons nieuwe distributiecentrum geopend. Het openen van dit DC betekent dat we een belangrijke mijlpaal hebben bereikt. Het is een tastbaar bewijs van onze voortdurende inzet om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en onze klanten de best mogelijke service te bieden. Dit ultramoderne centrum is zorgvuldig ontworpen en uitgerust met de nieuwste technologieën wat ons in staat stelt de efficiëntie van onze operationele processen te vergroten. 

Geavanceerd logistiek systeem
Met dit DC verhogen we onze servicegraad verder en spelen sneller in op de behoeften en wensen van onze klanten. Tijd is van essentieel belang in de huidige markt, daarom hebben we geïnvesteerd in geavanceerde logistieke systemen en een optimalisatie van onze supply chain. Dit zorgt voor: efficiëntere productverwerking, kortere lead times, nauwkeuriger plannen en nog sneller verzenden. Zo maken we op het gebied van fulfillment grote stappen.

Belangrijke mijlpaal dankzij goede samenwerking
Met ons toegewijde team en de samenwerkende bedrijven is dit prachtige DC gerealiseerd. Samen met onze klanten, leveranciers, relaties en ons team hebben we getoast op deze mijlpaal in het bestaan van President Safety. We kijken er naar uit om voort te bouwen op deze mijlpaal en uit te kijken naar onze toekomstige samenwerking.

Team President Safety B.V.