Over President Safety


Uw partner in PBM. Een makkelijke kreet, maar wat betekent dat dan. Om als handelaar succesvol te zijn in de categorie PBM zijn een aantal zaken heel belangrijk:

Welke PBM moet ik inzetten?
 Hoe snel kan ik die leveren?
Hoe kan ik de goede informatie verschaffen over die PBM?
Hoe kan ik dat op een rendabele manier doen?


Deze vragen vullen wij graag samen met u in.

Ons team bestaat uit een groep betrokken medewerkers die bij elkaar opgeteld ruim 260 jaar PBM kennis en ervaring hebben. Door korte lijnen met onze leveranciers kunnen wij daarnaast ook nog eens de gedetailleerde kennis halen die we wellicht zelf nog ontberen.

Van onze eigen merken, PSP en Safeet, maar ook van de merken die wij exclusief verdelen: Chemdefend, Excess Workwear & Rucanor Work, hebben wij het complete assortiment ruim op voorraad liggen. Van veel andere zeer bekende A-merken hebben wij een focus collectie samengesteld die wij ook uit voorraad kunnen leveren.

Deze focus collecties hebben wij vastgelegd in verschillende overzichtelijke en compacte catalogi op A5 formaat. Dat maakt het voor u en uw verkoopteam heel gemakkelijk om altijd de informatie "op zak" te hebben, waar uw klant om vraagt. Daarnaast hebben we ook van nagenoeg alle artikelen in ons assortiment uitgebreide productbladen in PDF beschikbaar, die alle informatie over het product, de verpakking, de normeringen, de maten enz. bevatten. Deze PDF’s zijn eenvoudig op te vragen bij onze sales afdeling of te downloaden in onze webshop en op ons klantenportaal. 


INKOOP

Onze inkoopafdeling streeft er naar kwaliteit en kostenbeheersing hand in hand te laten gaan. Wij omarmen het 'Good, Better, Best' principe als leidraad voor onze inkoopbeslissingen, waarbij we streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor elk product en elke dienst die we aanschaffen. Dit betekent dat we nauwgezet de specificaties en kenmerken van elk product evalueren en vergelijken voordat we onze keuze maken. We geloven dat kwaliteit niet onderhandelbaar is en dat het juiste product de basis legt voor het succes van onze organisatie.

Wat onze inkoopafdeling onderscheidt, is ons uitgebreide netwerk van leveranciers in Europa en het verre Oosten. We hebben nauwe relaties opgebouwd met verschillende leveranciers die niet alleen hoogwaardige producten en diensten leveren, maar ook bereid zijn om met ons samen te werken om gunstige prijzen te realiseren. Hierdoor kunnen we de best mogelijke deals afdwingen.

Onze inkoopprofessionals zijn bedreven onderhandelaars die de markttrends begrijpen en proactief inspelen op veranderingen. Ze handelen niet alleen op basis van prijs, maar houden ook rekening met duurzaamheid, leveringsbetrouwbaarheid en innovatie. Hierdoor kunnen we onze klanten en partners producten van topkwaliteit bieden tegen concurrerende tarieven, en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Maak kennis met ons inkoop team

VERKOOP

Onze verkoopafdeling vormt de bruisende spil van onze interacties met klanten en zakenpartners. Hoewel we altijd beschikbaar zijn via de vertrouwde kanalen van e-mail en telefonie, hebben we onze aanpak verrijkt met innovatieve mogelijkheden om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Ons klantenportaal is een venster naar een wereld van gepersonaliseerde interactie. Hier kunnen klanten niet alleen hun bestelgeschiedenis, facturen, back-orders en bestellingen bekijken, en volgen, maar ook alle informatie vinden over o.a. onze producten, certificeringen, verpakkingseenheden prijzen voorraden enz. vanzelfsprekend kunnen daar ook direct de bestellingen worden gedaan. Dit zorgt voor een naadloze ervaring en versterkt onze relatie met klanten.

Eveneens een innovatieve vorm van verkoopbenadering is de toegang tot onze product API (Application Programming Interface). Met deze krachtige tool kunnen partners en klanten direct integreren met ons productassortiment. Hierdoor kunnen ze productinformatie ophalen, voorraadniveaus en prijzen controleren. Deze digitale mogelijkheid bespaart kostbare tijd en minimaliseert fouten, terwijl het de toegang tot ons aanbod vereenvoudigt en versnelt.

Kortom ons streven naar innovatie en klantgerichtheid heeft geleid tot een verkoopafdeling die klaarstaat om te voldoen aan zowel de verwachtingen van het verleden als de eisen van de toekomst. Of het nu gaat om traditionele methoden of digitale doorbraken, we blijven toegewijd aan het bieden van een hoogwaardige verkoopervaring die aansluit bij de unieke behoeften van elk van onze gewaardeerde klanten en partners.

Maak kennis met ons sales team


LOGISTIEK

In ons hypermoderne distributiecentrum, komen technologie en efficiëntie samen waardoor wij een naadloze logistieke ervaring kunnen bieden. Hier werken onze toegewijde logistieke medewerkers dagelijks in een volledig geautomatiseerde omgeving om uw bestellingen snel en accuraat te verwerken en te verzenden.

Ons distributiecentrum is uitgerust met geavanceerde technologieën, van slimme sorteersystemen tot volautomatische convayer belts en van   geautomatiseerde orderpickers tot electronische labeling. Deze technologieën werken samen om ervoor te zorgen dat uw bestellingen soepel door elke fase van het proces gaan. Onze logistieke medewerkers houden hier een waakzaam oog op, waarbij ze ervoor zorgen dat elk product met de grootste zorg wordt behandeld.

Ons hypermoderne distributiecentrum vertegenwoordigt onze inzet voor het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Maar ook fullfillment aan uw klanten is mogelijk. Met geautomatiseerde precisie en menselijke supervisie zorgen we ervoor dat uw bestellingen met zorg worden behandeld en op tijd worden bezorgd. Dit is de toekomst van logistiek, en we zijn er trots op dat we u deze hypermoderne ervaring kunnen bieden

Maak kennis met ons logistiek team