Additional Picture - Product Single Images

Veiligheidsbril

Artikelnummer:
7.21.28.095.00
Artikel GTIN:
05902658102202
3M™ Solus™ 1000 veiligheidsbrillen met anticondenslaag hebben een slank frame en brilveren met kleuraccenten en zachte uiteinden voor een stijlvolle en moderne look. Ze hebben een transparante, sterke polycarbonaatlens met 3M™ Scotchgard™ anticondenslaag om beslaan en krassen te voorkomen, een verwijderbaar schuimkussentje en een zachte neusbrug en brilveren voor extra comfort. Ze worden geleverd met een microvezeletui voor reiniging en bescherming.

Help uw ogen te beschermen zonder comfortverlies met 3M™ Solus™ 1000 veiligheidsbrillen met anticondenslaag.

Onze stijlvolle en moderne veiligheidsbrillen met een slank frame hebben brilveren met kleuraccenten en zachte uiteinden, een verwijderbaar schuimkussentje en zachte neusbrug en brilveren om extra comfort te bieden. De 3M™ Scotchgard™ anticondenslaag geeft de brillen superieure bescherming tegen beslaan en krassen, terwijl de sterke, transparante polycarbonaatlens slagvast is.

De brillen zijn ontworpen om de ogen effectief te beschermen met 99,9% UV-stralingsweerstand. Ze worden geleverd met een microvezeletui voor reiniging en bescherming en zijn compatibel met 3M's assortiment voor gehoorbescherming en maskers.

Een verpakking bevat één veiligheidsbril, die is getest en goedgekeurd volgens Europese normen - met CE-markering (EN 166:2001 1 FT).