In the Spotlight

Reebok
PSP Welders
Verkeersvestje
Pulsar


Welkom bij President Safety

President Safety legt zich toe op de import, verkoop en distributie van persoonlijke beschermingsmiddelen. De PBM markt wordt voor een groot deel beheerst door een klein aantal grote spelers, wij zijn een jong bedrijf met 100 jaar kennis en ervaring en kunnen daarom snel, flexibel en klantgericht inspelen op vaak specifieke vragen uit de markt. Door deze eigenschappen zijn wij in staat onze klanten bij te staan om op een goede, veilige en rendabele manier de PBM vraagstukken in te vullen en op te lossen. 

De PBM markt is een stabiele markt die de laatste jaren een sterke groei heeft doorgemaakt. PBM vinden hun weg naar de gebruiker via meerdere kanalen, zoals bijvoorbeeld: PBM specialisten, vakgroothandels, office suppliers, uitzendbureaus, webshops enz. 

Ons assortiment zal bestaan uit een eigen lijn PBM artikelen onder de merknaam PSP en een zorgvuldig gekozen en selectief portfolio A-Merken. Hierdoor zullen we goed in staat zijn om altijd een oplossing te bieden voor uw vraagstukken en een goede focus te behouden. Door het good, better, best principe kunnen zowel prijs- als kwaliteit gedreven ondernemingen bij ons slagen.

Wij zullen onze positie in de markt verwerven door uit te blinken in: verkoop ondersteuning, sourcing, kennisdeling, probleemoplossingen, logistieke performance, flexibiliteit en het invullen van klant specifieke wensen.

A-Merken die wij leveren zijn: 3M, Showa, MAPA, Helly Hansen, Univet, PERF, Reebok en nog veel meer.

Waarschijnlijk bij u nog niet helemaal "top of mind", maar wij hebben ze net gelost......

Lees meer